Politica de confidentialitate

Confidențialitate. Siguranța datelor.
SC FILCAR SRL se angajează pe deplin să respecte confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Noi suntem răspunzători de prelucrarea datelor dvs. personale obținute pe filcar.ro și nu vom dezvălui nicio informație despre dvs. unor terțe părți, cu excepția cazului în care este necesar pentru a vă oferi un serviciu. Prin utilizarea filcar.ro acceptați să includeți informațiile dvs. personale în baza de date a companiei noastre și, prin urmare, ne rezervăm dreptul de a:
  • utiliza informațiile in scopul in care dumneavoastră v-ati dat acordul (procesarea, livrarea comenzilor)
  • utiliza informațiile pentru a personaliza și îmbunătăți site-ul și pentru a vă face experiența de cumpărături mai convenabila
  • utiliza informațiile în scopuri de marketing și de comunicare (trimiterea de newslettere) 
  • furniza informațiile, cu scopul exclusiv de a opera afacerea noastră, furnizorilor sau procesatorilor terți (cum ar fi companiile de cărți de credit, furnizorii de servicii de transport).
În plus, vă dați acordul de a primi informații în scopuri de publicitate din partea filcar.ro/SC FILCAR SRL numai dacă ați optat pentru acest lucru atunci când ați plasat o comandă și / sau dacă v-ați înscris prin intermediul site-ului. Când vă înregistrați la filcar.ro, informațiile introduse în mod activ de dumneavoastră vor fi stocate și salvate de SC FILCAR SRL. Dacă vă răzgândiți, puteți renunța întotdeauna la primirea buletinelor informative sau a oricărui alt serviciu la care v-ați înscris. Orice buletin informativ sau promovare pe care vi-l vom trimite va conține un link automat, permițându-vă să renunțați la serviciul respectiv.
În orice moment aveți dreptul de a vă modifica acordul pe care ni l-ați dat cu privire la utilizarea  datelor cu caracter personal. În plus, aveți dreptul să accesați informațiile dvs. și să revizuiți și / sau să modificați informațiile în cazul în care informațiile stocate de noi sunt incorecte și / sau să ștergeți informațiile.
În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția consumatorului în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și legea română nr. 506/2004 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în comunicațiile electronice, SC FILCAR SRL este obligată să administreze cu siguranță datele dumneavoastră personale și sa le prelucreze numai pentru scopurile menționate mai sus.
SC FILCAR SRL nu încurajează spamul, nu vinde, nu oferă sau comercializează datele personale obținute de pe acest site.